کد خبر : 1942261 | 16 خرداد 1402 ساعت 13:40 | 3.5K بازدید | 0 دیدگاه

هندبال باشگاه‌های آسیا|

نیروی زمینی مغلوب قهرمان لیگ ستارگان قطر شد

تیم هندبال نیروی زمینی شهید شاملی ایران در آخرین بازی مرحله گروهی دقایقی قبل در مصاف با الدحیل قطر تن به شکست داد.

نیروی زمینی مغلوب قهرمان لیگ ستارگان قطر شد

به گزارش "ورزش سه"، تیم هندبال نیروی زمینی شهید شاملی یکی از دو نماینده هندبال کشورمان در بیست و پنجمین دوره مسابقات قهرمانی باشگاه‌های آسیا که از تاریخ ۱۱ خرداد به میزبانی استان اصفهان در حال برگزاری است در پنجمین مسابقه خود از ساعت 12 ظهر امروز به مصاف تیم الدحیل قطر رفت.

قطری ها که صعود خود را به همراه تیم النجمه بحرین از گروه B به جمع چهار تیم پایانی این رقابت ها قطعی کرده بودند امروز نیروی زمینی نماینده کشورمان می‌توانست با شکست نماینده قطر برای کسب جایگاه پنجم جام با سپاهان بجنگد اما این اتفاق رخ نداد و سربازهای نزاجا در پایان نیمه نخست با حساب ۱۵ بر ۹ مغلوب قهرمان لیگ ستارگان قطر شدند.

ویدئو: 302879

از نکات حائز اهمیت سی دقیقه نیمه نخست می‌توان به اخراج یار شماره ۹۳ الدحیل در دقیقه ۹ بازی و همچنین اخراج حسین جهانی بازیکن تیم نزاجا شهید شاملی در دقیقه ۱۶ پرداخت که هردو این بازیکنان بادریافت کارت قرمز مستقیم از زمین مسابقه خارج و باید تا پایان از روی سکوی تماشاگران نظاره گر نبرد هم تیمی‌های خود باشند.

1883893

با شروع نیمه دوم الریان گل نخست این نیمه را در دقیقه دو بازی به ثمر رساند در ادامه نیز سربازهای نیرو زمینی شهید شاملی تلاش بسیاری انجام دادند تا بتوانند فاصله شش گل عقب افتاده را جبران کنند اما زور نماینده کشورمان به تیم پر مهره وستاره الریان قهرمان لیگ ستارگان قطر نرسید و این تیم در پایان موفق شد با حساب ۲۹ بر ۲۳ به پیروزی برسد.

با این حساب نیروی زمینی با کسب سه شکست و دو پیروزی به کار خود در مرحله مقدماتی یا همان گروهی با کسب جایگاه چهارم پایان داد‌.
تیم نیروی زمینی شهید شاملی این دومین حضور اسیایی خود را درجام باشگاه های آسیا را تجربه می‌کند و در این دوره با ترکیبی از بازیکنان ایرانی و بدون یار اضافی و کمکی ایرانی و خارجی راهی این مسابقات شد.

سربازهای نزاجا چهارشنبه و پنج شنبه را به استراحت خواهند پرداخت و روز جمعه برای کسب جایگاه هفتم یا هشتم مقابل نماینده عمان به میدان خواهند رفت.

دیدگاه‌ها