کد: 194484527 خرداد 1402 ساعت 20:064.9K بازدید

فروغی: قول مدال در بازی‌های آسیایی نمی‌دهم

قهرمان المپیک توکیو در رشته تیراندازی گفت: نه تنها من بلکه هیچ کدام از تیراندازان قول کسب مدال در بازی‌های آسیایی هانگژو را نمی‌توانند بدهند.
فروغی: قول مدال در بازی‌های آسیایی نمی‌دهم

به گزارش "ورزش سه" جواد فروغی در گفت و گو با ایسنا، درباره مراسم تجلیل از مدال آوران استان تهران اظهار کرد: مراسم بسیار خوبی بود و این انگیزه را در ورزشکاران ایجاد می‌کند. کسانی که پا به عرصه ورزش می‌گذارند به آنها اهمیت داده می‌شود و مورد توجه مسئولان ورزش قرار دارند.

وی در ادامه گفت: باید بسترسازی مناسب فراهم شود و موانع قانونی برداشته شود تا ورزشکار بتواند از امکانات به درستی استفاده کند.

فروغی با بیان این که اماکن ورزشی باید به ورزشکاران واگذار شود، تصریح کرد: اگر اماکن ورزشی به ورزشکاران سپرده شود به صورت حرفه‌ای می‌توانند مدیریت کنند به خصوص این که چهره هم باشند در جذب سایر ورزشکاران عملکرد موفقی خواهند داشت.

قهرمان المپیک توکیو در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا مدال طلای المپیک را در بازی‌های آسیایی هانگژو نیز تکرار خواهید کرد یا خیر؟ تصریح کرد: در تیراندازی هیچ‌کس نمی‌تواند قول مدال بدهد، چه من و چه سایر تیراندازان. امیدوارم با تیم قوی و بانشاط در بازی‌های آسیایی حضور پیدا کنیم و شایستگی ایران را دوباره ثابت کنیم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار