کد: 194676805 تیر 1402 ساعت 15:46

یک ماه بعد از جدایی: آخرین جایزه مسی در فرانسه

لیونل مسی به عنوان بهترین بازیکن خارجی فصل لیگ فرانسه انتخاب شد.
یک ماه بعد از جدایی: آخرین جایزه مسی در فرانسه

به گزارش "ورزش سه"، او دیگر برای پاری سن ژرمن بازی نخواهد کرد، اما لیونل مسی همچنان جوایز فردی لیگ فرانسه را دریافت می‌کند.

این ستاره آرژانتینی پس از به پایان رساندن فصل با 16 گل و 16 پاس گل توسط هوادارانش به یک جایزه دیگر دست پیدا کرد.

در رقابت با جاناتان دیوید (لیل)، الکسیس سانچز (مارسی) و فولارین بالوگون (رنس) برای عنوان بهترین بازیکن خارجی فصل، مسی با کسب 52.1 درصد آرا، این بازیکنان را پشت سر گذاشت.

مسی از پایان ماه ژوئن دیگر بازیکن پاری سن ژرمن نیست. او درحالی‌که آخرین سال قراردادش را سپری می‌کرد تصمیم به جدایی گرفت و از تمدید قرارداد خودداری کرد.

ستاره آرژانتینی قرار است از ماه جولای به عنوان بازیکن جدید تیم اینترمیامی در لیگ حرفه‌ای آمریکا بازی کند. گفته می‌شد او قرار است راهی بارسلونا شود اما پس از پاری سن ژرمن لیگ حرفه‌ای آمریکا را انتخاب کرد.

1891458
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار