کد خبر : 1953939 | 08 مرداد 1402 ساعت 19:31 | 27.3K بازدید | 34 دیدگاه

سیمئونه: سیتی را بردیم، اتفاق خاصی که نیفتاده!

دیه‌گو سیمئونه، سرمربی اتلتیکو مادرید، بعد از پیروزی مقابل منچسترسیتی گفت تیمش از شکست دادن قهرمان اروپا خوشحال نیست، بلکه احساس آرامش و اعتمادبه‌نفس می‌کند.

سیمئونه: سیتی را بردیم، اتفاق خاصی که نیفتاده!

به گزارش "ورزش سه"، اتلتیکو مادرید امروز در یک بازی دوستانه در کره جنوبی به مصاف منچسترسیتی رفت و به لطف دو گل تماشایی بازیکنانش قهرمان اروپا را 2-1 شکست داد.

در این بازی که در ورزشگاه جام جهانی سئول برگزار شد، روخی‌بلانکو ابتدا توسط ممفیس دیپای به گل رسید و یانیک کاراسکو اختلاف را به دو گل افزایش داد. گل روبن دیاز در دقایق پایانی برای فرار تیم پپ گواردیولا از شکست کافی نبود.

سیمئونه در نشست خبری بعد از بازی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا او و تیمش از پیروزی مقابل قهرمان اروپا خوشحالند گفت: "من ترجیح می‌دهم بگویم که ما آرامش بیشتری پیدا کردیم. همه اتلتیکیو را به آرامش در هر شرایطی و اعتمادبه‌نفس می‌شناسند. ما الان کاملا آرام هستیم و اعتمادبه‌نفسمان بیشتر شده است. امروز بچه‌های ما در نیمه دوم خیلی بهتر کار کردند و این چیزی است که من را خوشحال می‌کند".

1903436

سرمربی اتلتیکو مادرید در ادامه صحبت‌هایش به میزبانی کره جنوبی اشاره کرد و گفت: "برای کره احترام زیادی قائلم. آنها میزبانان عالی‌ای هستند. ترافیک در سئول کمی اذیت می‌کند ولی ما از شرایط اردوی تابستانی‌مان کاملا راضی هستیم".

سیمئونه درباره عملکرد خرید جدید تیمش، چاغلار سویونجو، گفت: "او نشان داد چه فوتبالیستی است. یک مدافع پرقدرت با سرعت بالا و ویژگی‌های مناسب. او یکی از بهترین مدافعان بوده، اما در اتلتیکو رقابت زیادی بین بازیکنان هست. من از او کاملا راضی‌ام".

دیدگاه‌ها