کد: 195470612 مرداد 1402 ساعت 13:2091.2K بازدید

منتظر محمد با آبی‌ها امضا کرد

رسمی: کاپیتان امید عراق به استقلال پیوست

با اعلام رسمی باشگاه استقلال، منتظر محمد بازیکن تیم امید عراق به این تیم پیوست.
رسمی: کاپیتان امید عراق به استقلال پیوست

به گزارش "ورزش سه"، منتظر محمد نام خرید جدید باشگاه استقلال است. بازیکن جوان و 22 ساله ای که در روزهای اخیر وارد ایران شده بود، پس از موفقیت در تست‌های پزشکی، رسما به عنوان جدیدترین بازیکن آبی‌های پایتخت معرفی شد.

این بازیکن که سابقه حضور در تیم‌های کربلا، الکرخ، الزورا، نیروی هوایی و التعاون امارات را در کارنامه داشته، کاپیتان تیم امید عراق بود و توانست در رقابت‌های قهرمانی غرب آسیا، با غلبه بر تیم رضا عنایتی، عنوان قهرمانی را به دست بیاورد.

نکته جالب اینکه در فینال رقابت‌های امیدهای غرب آسیا که با پیروزی عراق برابر ایران به پایان رسید، منتظر محمد یکی از بازیکنانی بود که پشت ضربه پنالتی ایستاد و حتی توانست دروازه محمدرضا خالدآبادی را نیز باز کند. دو بازیکنی که از امروز و به عنوان هم تیمی در تمرینات استقلال حضور خواهند یافت.

محمد قابلیت بازی در دفاع چپ، هافبک چپ و هافبک میانی را دارد و با امید حضور در فهرست نهایی تیم ملی بزرگسالان عراق و شرکت در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا، پیشنهاد حضور در استقلال را پذیرفت و از امروز با حضور در تمرینات، رسما کارش را با آبی‌ها شروع می‌کند.

1904774
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار