به گزارش ورزش سه، امبئومو آنفیلد را ساکت کرد و رکوردی تاریخی بر جای گذاشت.
امشب در داغترین جدال فوتبال انگلیس، آنفیلد شاهد شوکی زودهنگام بود. در حالیکه همه منتظر واکنش لیورپول پس از سه شکست متوالی بودند، منچستریونایتد از همان ابتدا همهچیز را بر هم زد.
در دقیقه دوم بازی، آماد دیالو با پاسی دقیق برایان امبومو را صاحب توپ کرد و مهاجم کامرونی با خونسردی تمام توپ را به تور رساند تا سکوهای آنفیلد در سکوت فرو بروند. گلی که نهتنها قلب هواداران یونایتد را به تپش انداخت، بلکه نام او را وارد تاریخ تقابلهای دو تیم کرد.
امبومو با این گل، سریعترین گل تاریخ تقابل لیورپول و منچستریونایتد در آنفیلد را به نام خود ثبت کرد.
اساس دادههای «اوپتا»، او پس از نیکی بات در سال ۱۹۹۵، دومین بازیکنی است که توانسته در دو دقیقه ابتدایی بزرگترین جدال فوتبال جزیره گل بزند.
عملکرد درخشان امبومو ادامه دارد؛ او تاکنون در ۱۸ گل یونایتد نقش داشته (۱۲ گل و ۶ پاس گل)، در این آمار تنها ارلینگ هالند با ۲۲ و محمد صلاح با ۲۱، از او بالاتر ایستادهاند.