کد: 195586017 مرداد 1402 ساعت 13:3722K بازدید

اولین نشست خبری پرسپولیس در کاظمی

یحیی امروز به سازمان لیگ نخواهد رفت

کنفرانس خبری پیش از بازی سرمربی پرسپولیس برای بازی با آلومینیوم اراک، طبق برنامه اعلامی در ورزشگاه شهید کاظمی برگزار می‌شود و در بازی‌های خانگی بعدی نشست خبری در سازمان لیگ برگزار خواهد شد.
یحیی امروز به سازمان لیگ نخواهد رفت

به گزارش رسانه "ورزش سه"، سازمان لیگ فوتبال ایران صبح امروز (سه‌شنبه) و بعد از برنامه‌ریزی‌ها و اطلاع‌رسانی باشگاه در روزهای گذشته، ابلاغ کرد کنفرانس‌های خبری پیش از بازی در تهران از این پس در سازمان لیگ برگزار خواهد شد.

در همین زمینه باشگاه پرسپولیس در خبری نوشت: "این ابلاغ دیرهنگام در صبح امروز انجام شد در حالی که برنامه‌ریزی برای کنفرانس خبری گل‌محمدی برای بازی با آلومینیوم اراک، به گواه اطلاع‌رسانی انجام شده، روز گذشته صورت گرفته بود. از سوی دیگر سرمربی تیم، برنامه کاری فشرده‌ای را برای روز قبل از مسابقه طراحی کرده که امکان تغییر آن و حضور ایشان در سازمان محترم لیگ وجود نداشت.

البته انتظار می‌رفت ابلاغ سازمان لیگ هم زودتر از این انجام شود تا با چنین شرایطی روبه رو نشویم. سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در راستای تمکین این باشگاه از قوانین و مقررات ابلاغی در همکاری کامل با سازمان لیگ در بازی خانگی بعدی، برای نشست خبری پیش از بازی در محل اعلامی آن سازمان حضور خواهد یافت ولی نشست خبری امروز با توجه به اعلام قبلی و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، از ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه در ورزشگاه شهید کاظمی برگزار می‌شود."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار