کد: 195841727 مرداد 1402 ساعت 01:0950.9K بازدید

تنها یک نفر در تبریز لیزر می‌انداخت! (عکس)

برخلاف بازی‌های فصل گذشته، خبری از گروه پرتعداد لیزر اندازها در استادیوم یادگار نبود.
تنها یک نفر در تبریز لیزر می‌انداخت! (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، دیدار تیم‌های پرسپولیس و تراکتور در حالی با برتری سرخپوشان به پایان رسید که سکوهای ورزشگاه تقریبا بدون تنش و حاشیه، بازی را تماشا کردند و سپس استادیوم را ترک کردند تا یکی از بی‌داستان‌ترین بازی‌های این دو تیم در ورزشگاه یادگار به پایان برسد. 

آخرین میزبانی بزرگ تراکتور، به بازی سپاهان برمی‌گشت که تمام سکوهای ورزشگاه پر از تماشاگر بود اما یک نکته همه زیبایی بازی را زیر سایه خود برد. تعداد زیادی از هواداران با لیزرهای دوربُرد سبز رنگ از گیت بازرسی عبور کرده بودند و در تمام صحنه‌ها صورت بازیکن صاحب توپ یا دروازه‌بان سپاهان را با لیزرهای خود سبز می‌کردند تا جلوی دید او را بگیرند. 

1911354

اما در بازی این هفته با پرسپولیس که زیر نظر ناظران کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزار شد، به نظر تنها دو نفر با خود لیزر به ورزشگاه آورده بودند و در بعضی صحنه‌ها در چشم بازیکنان پرسپولیس انداختند تا تمرکز آنها را برهم بزنند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار