به گزارش "ورزش سه"، کاپیتان 31 ساله تیم ملی فوتبال برزیل که پس از 6 فصل حضور در پاریس سن ژرمن، قرار است روز شنبه به عنوان بازیکن جدید الهلال معرفی شود، در فرودگاه ریاض و در میان حضور پرتعداد نیروهای امنیتی، وارد پایتخت عربستان شد.
نیمار در سالن فرودگاهی مملو از مسئولان باشگاه و خبرنگاران، مورد استقبال قرار گرفت و درحالیکه یک گردنبند با طرح صلیب و ساخته شده از الماس بزرگ به گردن آویخته بود، به سوژه عکاسان تبدیل شد.
مقامات الهلال نیز شال آبی رنگ این باشگاه را به دور گردن نیمار انداختند و تعدادی از مقامات عالی رتبه سعودی و نزدیک به باشگاه، سریعا مراسم امضای پیراهن را در فرودگاه برگزار کردند و ستاره برزیلی نیز با آنها عکس یادگاری گرفت.
یکی از مقامات الهلال، که خواست نامش فاش نشود، گفت: «ما یک مهمانی بزرگ درخور و شایسته رقصنده سامبا در استادیوم بین المللی ملک فهد ریاض و در مقابل دیدگان هزاران نفر، برگزار خواهیم کرد.»
طبق گفته منابع نزدیک به نیمار، او دستمزدی در حدود 100 میلیون یورو در هر فصل دریافت خواهد کرد که البته آپشنها و امکانات گسترده و باورنکردنی نیز در اختیار کاپیتان تیم ملی برزیل قرار میگیرد.
قرار است فردا و در دیدار الهلال مقابل الفیحاء، به صورت رسمی از نیمار رونمایی شود. بلیتهای استادیوم ملک فهد از 20 ریال سعودی (260 هزار تومان) شروع شده و تا 75 ریال (980 هزار تومان) خواهد بود. بلیت جایگاه ویژه نیز 250 ریال (3 میلیون و 250 هزار تومان) است.