
به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال صنعتنفت موفق شد در ورزشگاه "فولاد آرهنا" یک برد مهم را به دست بیاورد و سه امتیاز را با خود به آبادان ببرد.
در ویدئویی که امروز رسانه باشگاه نفت درخصوص این دیدار منتشر کرده، مشخص است که صحبتهای انگیزشی عبدالله ویسی پیش از شروع بازی و طالب ریکانی در بین دو نیمه، یک دوپینگ روحی برای بازیکنان نفت بوده است.

ویسی پیش از شروع بازی در رختکن خطاب به بازیکنانش گفت: این بازی حساسه، بسیار مهمه، بسیار زیاد تمرکزتون رو میخوام و اتحاد و همبستگی و یکدلیتون رو تو زمین میخوام. با تمام وجود حواستون به این موضوع باشه، این بازی باید برندهاش ما باشیم!
ریکانی بین دونیمه به هم تیمیهایش گفت: با تمام وجود بازی میکنیم و هر وقت خسته شدیم دستمان را بالا میبریم. پنج نفر مثل شیر بیرون ایستادند تا بیایند در زمین. این هواداران بهخاطر مجموعه ما آمدهاند. با تمام وجود بازی میکنیم سه امتیاز را میگیریم و از زمین بیرون میآییم.

هواداران آبادانی نیز ۹۰ دقیقه کنار تیمشان بودند تا شاگردان ویسی در اهواز تنها نباشند.