کد: 195932430 مرداد 1402 ساعت 15:2716.4K بازدید

نقش‌جهان میزبان دوئل دو بازیکن ایران در جام جهانی

رامین رضاییان و ابوالفضل جلالی نبرد سختی در مسابقه روز چهارشنبه در اصفهان خواهند داشت.
نقش‌جهان میزبان دوئل دو بازیکن ایران در جام جهانی

به گزارش "ورزش سه"، مهم ترین بازی هفته سوم رقابت های لیگ برتر روز چهارشنبه در اصفهان با تقابل استقلال و سپاهان برگزار خواهد شد تا کلکسیونی از بازیکنان ملی پوش در نقش جهان قدم بگذارند.

در این بین، رقابت جذابی که بین دو ملی پوش ایران در جام جهانی قطر در این بازی شکل خواهد گرفت، جذابیت بالایی خواهد داشت. جایی که ابوالفضل جلالی، ستاره سمت چپ دفاع استقلال باید به مصاف یکی از آماده ترین بازیکنان یک سال اخیر فوتبال ایران یعنی رامین رضاییان برود.

بازیکنانی که در تیم کی‌روش در جام جهانی قطر نمایش قابل قبولی داشتند. رامین که با گلزنی برابر ولز نام خود را جاودانه کرد و جلالی هم در دقایق پایانی بازی برابر آمریکا عملکرد فوق العاده ای داشت.

این دو بازیکن آماده دو تیم در ابتدای فصل، حالا دوئل فوق العاده نزدیک و تعیین کننده ای در سمت راست سپاهان و جناح چپ استقلال خواهند داشت. قدرت نفوذ و رونده بودن دو بازیکن می‌تواند نفر مقابل را در این بازی تحت تاثیر قرار دهد و در عین حال شعاع حرکتی که مورایس و نکونام برای آنها تعیین می کنند هم نقش بسزایی در کیفیت بازی چهارشنبه این دو خواهد داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار