کد خبر : 1959854 | 01 شهریور 1402 ساعت 18:00 | 13.6K بازدید | 11 دیدگاه

مربی امباپه نگران نیست: من با همه بازیکن‌ها رفیقم!

لوئیس انریکه، سرمربی پی‌اس‌جی، در یک مصاحبه گفت برای بازیکنانش پیامی مهم دارد و با وجود نتایج نه چندان خوب در شروع فصل به آینده خوش‌بین است.

مربی امباپه نگران نیست: من با همه بازیکن‌ها رفیقم!

به گزارش "ورزش سه"، پاری سن ژرمن، مدافع عنوان قهرمانی لیگ یک، فصل جدید را خوب آغاز نکرده و در دو هفته اول نتایجی بهتر از دو تساوی مقابل لوریان و تولوز به دست نیاورده است.

خیلی‌ها در فرانسه تنش‌های شدید بین باشگاه و کیلیان امباپه در تابستان امسال و حتی خروج ستاره‌هایی مثل لیونل مسی، نیمار و سرخیو راموس را از دلایل نتایج نه چندان خوب پاری سن ژرمن می‌دانند.

1914368

لوئیس انریکه در مصاحبه‌ای اختصاصی با تلویزیون پی‌اس‌جی گفت به آینده تیمش خوشبین است. او در این مصاحبه گفت برای بازیکنانش پیامی مهم دارد و اضافه کرد: "جوی که در پاریس وجود دارد فوق‌العاده است. من با بازیکن‌ها خیلی صحبت می‌کنم و ما درباره مسائل مختلف حرف می‌زنیم و نه فقط فوتبال. چرا که یک فوتبالیست در وهله اول انسان است و بعد بازیکن فوتبال".

سرمربی اسپانیایی در ادامه گفت: "سعی می‌کنم ایده‌هایی که به عنوان مربی تیم دارم را به شکل واضح به بازیکن‌ها منتقل کنم و در عین حال ارزش‌‌های خاصی را به تیم تزریق کنم و جا بیندازم. تیم من باید تیمی باشد که یک بازیکن چه زمانی که فیکس است و چه وقتی مصدوم شده یا حتی روی سکوها نشسته خودش را عضوی واقعی از خانواده باشگاه بداند چون فوتبال دقیقا مثل زندگی است".

1914367

انریکه در ادامه صحبت‌هایش خطاب به بازیکنان پی‌اس‌جی گفت: "یک فوتبالیست باید از زندگی روزمره‌اش لذت ببرد. نباید فکر کنید که فوتبال بازی کردن یک شغل سخت و اجباری است. شما باید از زندگی فوتبالی‌تان هم لذت ببرید، چون خیلی کوتاه است. رابطه با بازیکنان برایم خیلی مهم است. سعی می‌‌کنم به آنها نزدیک باشم، ولی در عین حال سخت‌گیرم. جو پارک دو پرنس عالی است و من شکایتی ندارم. من به آینده این تیم خوشبینم".

دیدگاه‌ها