کد: 196010102 شهریور 1402 ساعت 15:2239.5K بازدید

انتقال ماند برای روزهای بعد

ژوائو کانسلو در منچستر ماند

ژوائو کانسلو قرار بود امروز وارد بارسلونا شود ولی سفر او به تعویق افتاد.
ژوائو کانسلو در منچستر ماند

به گزارش "ورزش سه"، خرید ژوائو کانسلو توسط بارسلونا تقریبا قطعی شده اما فعلا باید منتظر رسمی شدن آن بمانیم. ستاره پرتغالی منچسترسیتی قرار بود امروز پنجشنبه وارد بارسلونا شود، اما با ادعای فابریتزیو رومانو و به دلیل مشکلات فرپلی مالی، امروز این اتفاق رخ نخواهد داد.

1914892

هیچ عجله ای وجود ندارد و بارسلونا برای بستن قرارداد قرضی با گزینه خرید 25 میلیون یورویی با این بازیکن اطمینان دارد. تمام جزئیات قرارداد تکمیل شده و توافق نهایی فقط مسئله زمان است. با توجه به ضرب الاجل‌های تعیین شده، حضور کانسلو برای دوئل یکشنبه مقابل ویارئال تقریبا غیرممکن خواهد بود.

1892253

با این حال، همه چیز در مسیر درست قرار دارد و انتقال در شرف نهایی شدن است. کانسلو از قبل یک آپارتمان در بارسلونا دارد و در منطقه ویا آگوستا اقامت خواهد داشت. او برای این آپارتمان ماهانه 15000 یورو اجاره خواهد داد و کاملا نزدیک به کمپ تمرینی بارسلوناست.
هنگامی که قرارداد او رسمی شود، کانسلو بلافاصله خود را تحت اختیار ژاوی قرار خواهد داد تا اولین بازی خود با پیراهن بارسا انجام دهد. احتمالا این بازی در 3 سپتامبر و در خارج از خانه مقابل اوساسونا خواهد بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار