کد خبر : 1960559 | 04 شهریور 1402 ساعت 12:52 | 15.5K بازدید | 29 دیدگاه

روز سرنوشت ساز برای نیمکت فولاد

دو سرمربی ایرانی به عنوان محتمل‌ترین انتخاب هیات مدیره فولاد با یکدیگر برای نشستن روی نیمکت این تیم رقابت می‌کنند.

روز سرنوشت ساز برای نیمکت فولاد

به گزارش ورزش سه، به نظر می‌رسد امروز تصمیم نهایی هیات مدیره فولاد برای انتخاب سرمربی جدید گرفته شود. هیات مدیره فولاد که پس از جدایی علیرضا منصوریان در تهران دور هم جمع‌شده‌اند تا برای خروج فولاد از بحران بهترین تصمیم را بگیرند.

دو گزینه ایرانی در سر لیست گزینه‌های تیم فولاد قرار گرفته و امروز احتمالا مذاکرات نهایی برای انتخاب یکی از این دو انجام شود. فولادی‌ها روز چهارشنبه باید در دیدار مقابل پرسپولیس در ورزشگاه خانگی قرار بگیرند و اگر امروز کادرفنی جدید معرفی شود، ۳ روز فرصت خواهند داشت تا از نظر روحی شرایط تیمشان را سامان دهند.

فولاد خوزستان اکنون با ۳ باخت متوالی در قعر جدول لیگ ایران قرار دارد و در دو دیدار بعدی باید مقابل پرسپولیس و سپاهان قرار بگیرد. البته سرمربی جدید پس از هفته چهارم نزدیک به ۲۰ روز فرصت دارد تا تفکرات تاکتیکی خود را در تیمش جا بیندازد.

دیدگاه‌ها