کد: 196248911 شهریور 1402 ساعت 17:42

قلعه‌نویی: حسین از بازیکنان خوب ماست

مجبور شدیم کنعانی را به تیم ملی دعوت نکنیم

سرمربی تیم ملی درخصوص عدم دعوت از حسین کنعانی زادگان توضیحاتی را ارائه کرد.
مجبور شدیم کنعانی را به تیم ملی دعوت نکنیم

به گزارش "ورزش سه"، یکی از مهمترین چهره های غایب در فهرست جدید تیم ملی برای فیفا دی پیش رو، حسین کنعانی زادگان است. مدافعی که گفته می‌شد به دلیل حواشی پیش آمده در فینال رقابت‌های کافا مورد خشم کادرفنی قرار گرفته که این شایعات توسط سرمربی تیم ملی تأیید شد.

امیر قلعه نویی تصمیم گرفت تا برای دیدار برابر آنگولا و بلغارستان، روی نام کنعانی زادگان خط قرمز بکشد و به جای او، حسین مرادمند به اردوی تیم ملی دعوت شد. در حاشیه تمرین امروز، سرمربی تیم ملی صحبت هایش را با بیان علل عدم دعوت از کنعانی زادگان آغاز کرد.

قلعه نویی در پاسخ به سوالی درخصوص غیبت مدافع پرسپولیس در این اردو گفت: باید به قبل و بازی با ژاپن در جام ملت‌های آسیای دوره قبلی برگردیم. آن مسابقه پایاپای بود و ایران می توانست برنده شود اما برخی اشتباهات بچه گانه سبب شد تا با نتیجه سه بر صفر بازی را ببازیم.

وی ادامه داد: متأسفانه این اتفاقات در لیگ برتر نیز رخ می دهد. در این رابطه امروز با بازیکنان ملی ‌پوش صحبت کردم. کنعانی‌ زادگان هم یکی از بازیکنان خوب ما است، ولی در دیدار با ازبکستانی آن حرکات را انجام داد و مجبور شدیم برخوردهای انضباطی را اعمال کنیم.

قلعه نویی در پایان گفت: در اردوی قبلی، برخی بازیکنان به خاطر یکسری مسائل نبودند، ولی الان حضور دارند. آن چیزی که طبق اصول و چارچوب‌مان است و به تیم ملی و مردم کمک می کند را حتماً انجام می ‌دهیم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

مجبور شدیم کنعانی را به تیم ملی دعوت نکنیم | ورزش سه