کد: 196525022 شهریور 1402 ساعت 18:247K بازدید

یزدانی قهرمان تنیس هزار امتیازی شد

علی یزدانی با کسب پنجمین عنوان قهرمانی به کار خود در مسابقات هزار امتیازی پایان داد.
یزدانی قهرمان تنیس هزار امتیازی شد

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس، دیدار نهایی رقابت‌های 1000 امتیازی مردان (گرامیداشت پیشکسوت تنیس ایران، محمد خلیل‌پور) در زمین‌های تنیس دهکده ورزشی چهارباغ برگزار شد و علی یزدانی و امیرحسین بادی برای ایستادن بر سکوی قهرمانی به مصاف هم رفتند.

در این دیدار علی یزدانی موفق شد با نتیجه 2-6 و 3-6 حریف خود را از پیش‌رو برداشته تا برای پنجمین بار پیاپی عنوان قهرمانی را از آن‌ خود کند. بادی در جایگاه دوم ایستاد و حسام یزدی و یونس طلاور نیز به مقام سوم مشترک رضایت دادند.

همچنین پیش از این و با انجام دیدار دونفره، تیم مهرشاد قفقازی - علی یزدانی با برتری 2 بر یک مقابل حسام یزدی - امیر حسین بادی قهرمان شدند.

این دوره از رقابت‌ها با حضور بیش از 160 تنیسور از سراسر کشور از 14 تا 22 شهریور ماه در دهکده ورزشی چهار باغ البرز برگزار شد. سرداوری این دوره از رقابت‌ها بر عهده سینا ابراهیمیان سرداور نشان سفید کشورمان بود و عبدالله آقایی مدیریت مسابقات را بر عهده داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

یزدانی قهرمان تنیس هزار امتیازی شد | ورزش سه