کد: 196573624 شهریور 1402 ساعت 23:50

بنر زیبا اما منحوس برای الاهلی

سکته الاهلی و هوادارانش در عربستان (عکس)

هواداران الاهلی با حضور در استادیوم شهر طائف بنر بزرگی را در حمایت از این تیم مقابل نماینده در دیدار سوپرجام آفریقا برافراشتند.
سکته الاهلی و هوادارانش در عربستان (عکس)

به گزارش ورزش سه، بنر بزرگی به شکل پیراهن با شماره 148 بر پشت (تعداد عناوین الاهلی در سطح قاره و محلی) از سوی هواداران الاهلی روی سکوهای ورزشگاه ملک فهد شهر طائف چشم‌‌نوازی می‌کرد.

الاهلی در حالی به دنبال کسب نهمین عنوان قهرمانی سوپرجام آفریقا در دوران ورزشی خود بود که البته نتوانست این جام را ببرد و نماینده الجزایر با تک گل زین‌الدین بلاید از روی نقطه پنالتی در دقیقه ۴۳ موفق شد جام را مال خود کند.

1925571

تعداد زیادی از هواداران مصری و الجزایری که در عربستان مشغول به کار هستند، بی توجه به نمایش نیمار و دیگر ستاره‌ها با الاهلی خود را به طائف رساندند و در نهایت این الجزایری‌ها بودند که با جام ورزشگاه را ترک کردند. دو تیم قبل از شروع مسابقه برای قربانیان زلزله مراکش و سیل لیبی یک دقیقه سکوت کردند.

1925570

گفتنی است تیم الاهلی مصر برای حضور در جام باشگاه‌های جهان باید به جده سفر ‌کند و در نخستین دیدار خود به مصاف برنده اوکلندسیتی و الاتحاد عربستان می‌رود.

1925568
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

سکته الاهلی و هوادارانش در عربستان (عکس) | ورزش سه