کد: 196778402 مهر 1402 ساعت 21:41

سه ملی‌پوش و دو مصدوم دور از اردوگاه سرخ؛

تمرین تاکتیکی پرسپولیس در غیاب ستاره‌ها

تیم فوتبال پرسپولیس تمرین یک‌شنبه را با پنج غایب پشت سر گذاشت.
تمرین تاکتیکی پرسپولیس در غیاب ستاره‌ها

به گزارش "ورزش سه"، سرخپوشان ایران، تمرین امروز خود را از ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه به مدت ۷۵ دقیقه در ورزشگاه شهید کاظمی به انجام رساندند. تمرین بعد از صحبت‌ها و تذکرات فنی یحیی گل‌محمدی آغاز شد.

شروع تمرین با پاسکاری‌های ساده و ترکیبی در چند گروه بود. در ادامه حفظ توپ در بخش کوچکی از زمین صورت پذیرفت. بخش مهمی از تمرین امروز به مرور یک برنامه تاکتیکی اختصاص داشت و در پایان فوتبال تمرینی به اجرا درآمد.

1930254

در این تمرین غیر از سه ملی‌پوش حاضر در اردوی تیم ملی امید، وحید امیری و مهدی ترابی هم با توجه به آسیب‌دیدگی در دسترس کادر فنی نبودند.

تیم فوتبال پرسپولیس، فردا یک تمرین سبک را برگزار خواهد کرد تا آماده بازی تدارکاتی با نساجی در روز سه‌شنبه شود.

1930255

این دیدار تدارکاتی با توجه به عدم برگزاری مسابقات لیگ برای قرار دادن تیم در شرایط مسابقه و حفظ آمادگی برای بازی با الدحیل قطر انجام می‌شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

تمرین تاکتیکی پرسپولیس در غیاب ستاره‌ها | ورزش سه