کد: 196823404 مهر 1402 ساعت 16:1329.1K بازدید

الهه منصوریان: حالا وقت درو کردن مدال است؛

می‌خواستم پخش زنده مبارزه‌ام بیشتر طول بکشد!

الهه منصوریان با ناک اوت کردن ووشوکار پاکستانی مدال برنز خودش را قطعی کرد. او در دلیل اینکه چرا حریف را زودتر ناک اوت نکرده توضیح داد.
می‌خواستم پخش زنده مبارزه‌ام بیشتر طول بکشد!

به گزارش "ورزش سه"، الهه منصوریان ملی‌پوش ووشو ایران پس از کسب پیروزی مقابل حریف پاکستانی خود گفت: این پیروزی را به همه مردم ایران، ورزشکاران و مسئولین فدراسیون تبریک می‌گویم.

منصوریان در پاسخ به این سوال که چرا کار حریفش را در همان راند نخست تمام نکرد گفت: بعد از سال‌ها به دلیل اینکه حریف ما هم لباس مناسبی داشت مسابقه‌ام پخش زنده بود بخاطر همین دوست داشتیم ووشو را به مردم ایران نشان دهیم. مسلما اختلافم با ووشوکار پاکستانی زیاد بود ولی به دلیل اینکه مسابقه قبلی هم ناک اوت کرده بودم تصمیم بر این بود که ۲ راند مبارزه کنم تا در فضای مسابقه قرار بگیرم. در راند دوم تصمیم گرفتیم که حریفم را ناک اوت کنم. حریفان اصلی من از کشورهای چین، هند و فلیپین هستند و فردا باید با برنده چین تایپه و اندونزی مبارزه کنم.

منصوریان در پایان گفت: ما همه تلاشمان را می‌کنیم همه زحمت‌ها را کشیده‌ایم و حالا وقت دروکردن مدال‌هاست. انشالله نصیب ما بهترین مدال شود قطعا ما آمده‌ایم که مدال طلا را بگیریم.

1931186
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

می‌خواستم پخش زنده مبارزه‌ام بیشتر طول بکشد! | ورزش سه