به گزارش ورزش سه، محمد اهل شاخه مدافع خوزستانی فصل گذشته صنعت نفت آبادان با عقد قرارداد رسمی به استقلال آبی پوش ملاثانی پیوست.
اهل شاخه مدافع خوش قد و قامت که سابقه بازی برای تیم های فولادخوزستان، تراکتور تبریز، ماشین سازی تبریز و نفت آبادان را در کارنامه دارد و در فصل پیش رو با لباس آبی به میدان خواهد رفت.
وحید نامداری، امید خالدی، محمود صالحی، علی حمودی و علی فاتح به همراه میثم سلیمانی سرمربی تیم از جمله فولادیهای سابق هستند که این فصل در استقلال ملاثانی کنار هم جمع شدهاند. استقلال ملاثانی با یک برد و سه تساوی و بدون باخت در لیگ و با توجه به کسر سه امتیاز هم اکنون با سه امتیاز در رده دوازدهم حضور دارند.
گفتنی است مهدی صمدایی هافبک سابق تیم ملی نوجوانان و تیم ملی دانشجویان، استقلال ملاثانی، ماشین سازی و راهآهن نیز با عقد قرارداد یک ساله بار دیگر به جمع آبی پوشان بازگشت.