کد خبر : 1969438 | 09 مهر 1402 ساعت 13:53 | 11K بازدید | 21 دیدگاه

هیجان زده هستم؛

نیازمند: خانم‌ها فردا در ورزشگاه باشند

دروازه‌بان سپاهان امیدوار است با حضور هواداران آقا و خانم بتوانند الاتحاد را شکست بدهند.

نیازمند: خانم‌ها فردا در ورزشگاه باشند

به گزارش "ورزش سه"، سید پیام نیازمند در نشست خبری پیش از دیدار مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا بین سپاهان ایران و الاتحاد عربستان عنوان کرد: ابتدا احساس شخصی خودم را می‌گویم و خیلی هیجان زده هستم که اینگونه مسابقات بین المللی را انجام می‌دهیم، چراکه اینگونه بازی‌ها می‌تواند برای ما و جوانان خیلی خوب باشد.

او تاکید کرد: خیلی هیجان زده هستم که در ورزشگاه نقش جهان و در شهر خودمان با حضور هواداران‌مان به میدان خواهیم رفت.

دروازه بان سپاهان درباره شرایط این تیم برای دیدار با الاتحاد گفت: آمادگی خیلی خوبی از نظر ذهنی و بدنی داریم. می‌توانستیم شرایط بهتری داشته باشیم ولی وقفه دو هفته‌ای بین بازی اول ما در آسیا و مسابقه فردا کمی مشکل‌ساز شد و اگر مسابقات لیگ برتر انجام می‌گرفت، مطمئنا شرایط ما بهتر می‌شد. با این وجود فردا با حداکثر آمادگی پای به زمین می‌گذاریم.

1933849

نیازمند یادآور شد: امیدواریم تمام هواداران آقا و خانم مثل همین الان که خبرنگاران آقا و خانم در سالن کنفرانس حضور دارند، به استادیوم هم بیایند. حق طبیعی خانم‌ها است که در ورزشگاه حضور پیدا کنند و تیم محبوب خود را تشویق کنند و امیدوارم این وضعیت ادامه دار باشد.

او با تاکید بر اینکه مطمئنا مسابقه راحتی برای هیچ کدام از دو تیم نخواهد بود، ابراز کرد: سپاهان و الاتحاد خط حمله قدرتمندی دارند ولی می‌دانیم که پیروزی در این دیدار امکان پذیر است و غیر ممکن نخواهد بود. تمام سعی و تلاش خودمان را انجام می‌دهیم تا بازی خوب به همراه کسب نتیجه را داشته باشیم.

دیدگاه‌ها