کد خبر : 1969450 | 09 مهر 1402 ساعت 14:37 | 9.7K بازدید | 0 دیدگاه

استراحت بازیکنان ملی‌پوش کمتر از ۲۴ ساعت خواهد بود

سازمان لیگ، برنامه ادامه مسابقات را تغییر خواهد داد

با توجه به تاریخ بازگشت ملی‌پوشان فوتسال به ایران، سازمان لیگ فوتسال مجبور است زمان برگزاری هفته نهم را تغییر دهد !

سازمان لیگ، برنامه ادامه مسابقات را تغییر خواهد داد

به گزارش "ورزش سه" تیم‌ملی فوتسال ایران از فردا خود را آماده بازی‌های مقدماتی آسیا می‌کند و این آوردگاه از ۱۵ مهر ماه در کشور قرقیزستان آغاز خواهد شد. شاگردان شمسایی طی سه دیدار در روزهای ۱۵ و ۱۷ و ۱۹ مهرماه به مصاف تیم‌های مالدیو ،لبنان و قرقیزستان می‌روند. این دوره از مسابقات جام ملت‌های آسیا مرحله انتخابی جام جهانی فوتسال 2024 محسوب می‌شود و شمسایی قصد دارد با تمام قوا در همین آغاز کار، برای حریفانش در طول رقابت‌ها خط و نشان بکشد و رحمی به هیچ تیمی نکند.

اما مضمون اصلی به تاریخ بازگشت ملی‌پوشان به ایران و زمان برگزاری هفته نهم لیگ‌برتر فوتسال می‌باشد. کاروان تیم‌ملی بیست مهرماه به ایران بازخواهد گشت در حالی که برنامه اعلام شده از سوی سازمان لیگ فوتسال برای پیگیری هفته‌نهم، ۲۱ مهرماه می‌باشد. بدین معنا که ملی‌پوشان عملا با کمتر از ۲۴ ساعت استراحت، باید خودشان را آماده بازی در لیگ‌برتر کنند.

1933875

* با پیگیری‌های خبرنگار ورزش سه، گویا سازمان لیگ فوتسال قرار است به زودی تغییراتی را در برنامه مسابقات لیگ‌برتر تا پایان نیم‌فصل ترتیب دهد.

*هفته نهم لیگ‌برتر فوتسال ایران با برنامه فعلی، روز ۲۱ مهرماه برگزار می‌شود .

*برنامه دیدارهای تیم ملی فوتسال کشورمان در این مرحله به شرح زیر است:

*شنبه 15 مهر

ایران – مالدیو / ساعت 16

قرقیزستان – لبنان / ساعت 19

*دوشنبه 17 مهر

مالدیو – لبنان / ساعت 16

قرقیزستان – ایران / ساعت 19

*چهارشنبه 19 مهر

ایران – لبنان / ساعت16

قرقیزستان – مالدیو / ساعت 19

این دیدارها در سالن بیشکک آره‌نای  قرقیزستان برگزار خواهد شد.

دیدگاه‌ها