کد خبر : 1969699 | 10 مهر 1402 ساعت 14:15 | 20K بازدید | 19 دیدگاه

سورپرایز هواداران خاص ایرالکو قبل از تراکتور(عکس)

مدیران باشگاه و سرمربی تیم آلومینیوم از چهار هوادار توانخواه این تیم تقدیر کردند.

سورپرایز هواداران خاص ایرالکو قبل از تراکتور(عکس)

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال آلومینیوم اراک که چهارمین سال حضورش در لیگ برتر را سپری می‌کند، هواداران خاصی دارد که همواره در مسابقات رسمی این تیم در ورزشگاه حضور پیدا می‌کنند و بعضا در دیدارهای خارج از خانه نیز در کنار این تیم بودند که همین اتفاق موجب شد تا مورد تقدیر قرار بگیرند.

محمد رجائیان، مدیرعامل و میثم مجیدی، عضو هیئت مدیره باشگاه و سید مجتبی حسینی، سرمربی و روح الله اصغری، مدیر تیم فوتبال آلومینیوم اراک با حضور در منزل چهار هوادار توانخواه اراکی از حمایت‌های آنها قدردانی به عمل آوردند.

1934363

چهار هوادار توانخواه آلومینیوم اراک با وجود شرایط جسمانی همواره در محل اردو و بازی‌های خانگی این تیم حضور پیدا می‌کنند و بعضا با اتوبوس مربیان این تیم به ورزشگاه می‌روند که حالا فرصتی برای قدردانی از آنها به وجود آمد.

شاگردان سید مجتبی حسینی که در پنج دیدار اخیرشان در لیگ برتر 9 امتیاز کسب کردند، روز پنج‌شنبه هفته جاری در ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک مقابل تراکتور قرار می‌گیرد و یکی از دیدارهای هفته هفتم لیگ برتر را برگزار می‌کنند.

1934364
1934365

دیدگاه‌ها