کد: 197167518 مهر 1402 ساعت 14:1454.6K بازدید

خداحافظی رویایی سید تقریبا غیرممکن شد

سید محمد موسوی با یک حسرت بزرگ احتمالا از تیم ملی والیبال خداحافظی خواهد کرد.
خداحافظی رویایی سید تقریبا غیرممکن شد

به گزارش "ورزش سه"، پس از ناکامی تیم ملی والیبال ایران در کسب سهمیه مستقیم المپیک و از دست رفتن رتبه دهمی رنکینگ فدراسیون جهانی والیبال و سقوط به رده پانزدهم صعود به المپیک تقریبا نشدنی شده است.

سید محمد موسوی کاپیتان تیم ملی والیبال که قبل از مسابقات دوست داشت با کسب سهمیه المپیک و حضور در این رقابت‌ها از والیبال ملی خداحافظی کند، حالا با این شرایط رویای خداحافظی در المپیک برای او بسیار دشوار شده است.

سید محمد موسوی در این مسابقات هر چه تلاش کرد نتوانست به آرزویش برسد. او که مرد رکوردها در والیبال ایران است، اکنون تنها یک فرصت دیگر آن هم سال آینده در لیگ ملت‌های والیبال خواهد داشت تا از دوازده بازی حداکثر امتیازات ممکن را با تیم ملی بگیرد و با گرفتن تیم‌هایی نظیر کوبا، هلند، صربستان و ترکیه از طریق رنکینگ راهی المپیک شویم.

باید دید با این اوضاع تیم ملی آیا محمد موسوی می‌تواند به رویای خود برسد یا با خاطره‌ای تلخ از تیم ملی والیبال ایران خداحافظی خواهد کرد. سید محمد موسوی از سال 85 تا کنون عضو تیم ملی والیبال بزرگسالان است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

خداحافظی رویایی سید تقریبا غیرممکن شد | ورزش سه