کد خبر : 1972783 | 23 مهر 1402 ساعت 18:11 | 41K بازدید | 9 دیدگاه

بایرن و تکرار سناریوی کانسلو

هر بازیکنی که با پپ مشکل دارد را به ما بدهید!

یک روزنامه انگلیسی مدعی شد بایرن مونیخ برای جذب کالوین فیلیپس در ژانویه با منچسترسیتی تماس گرفته است. ستاره انگلیسی که با پپ گواردیولا رابطه‌ای پرتنش پیدا کرده است.

هر بازیکنی که با پپ مشکل دارد را به ما بدهید!

به گزارش "ورزش سه"، کالوین فیلیپس از بعد از جام جهانی قطر با بی‌مهری پپ گواردیولا مواجه شده و راهی به ترکیب اصلی او پیدا نکرده است.

دلخوری بین این بازیکن انگلیسی و گواردیولا زمانی بیشتر شد که سرمربی سیتی در پاسخ خبرنگارانی که علت بازی ندادن به فیلیپس را می‌پرسیدند به صورت علنی از او انتقاد کرد و گفت معتقد است کالوین فیلیپس از جام جهانی قطر با اضافه وزن برگشته است.

1940333

روزنامه انگلیسی میرر امروز در گزارشی اختصاصی مدعی شد به اخباری دست پیدا کرده که بایرن مونیخ فیلیپس را به عنوان یکی از هدف‌های خود در ماه ژانویه انتخاب کرده و در تماس با مدیران منچسترسیتی درباره این انتقال پرس و جو کرده است.

فیلیپس تابستان 2022 با قراردادی 50 میلیون یورویی از لیدز به منچسترسیتی پیوست ولی تا امروز تنها دو بار در لیگ برتر به عنوان بازیکن فیکس برای تیم پپ گواردیولا به میدان رفته است.

1940334

وضعیت برای کالوین فیلیپس در فصل جاری بدتر هم شده و او تا این لحظه تنها 70 دقیقه برای تیمش در زمین حضور داشته است.

روزنامه میرر در گزارش خود اشاره می‌کند که فیلیپس امسال تابستان هم در لیست بازیکنان مد نظر بایرن مونیخ حضور داشت ولی مشخص نیست به دلیل پاسخ رد سیتی یا دلیل دیگری او جایش را در لیست بایرنی‌ها به ژوائو پالینینیا از فولام داد. انتقالی که به شکلی عجیب و در آخرین لحظات به سرانجام نرسید.

1940335

بایرن مونیخ حالا دیگر از جذب پالینینیای پرتغالی از فولام منصرف شده ولی با توجه به درخواست توخل برای جذب هافبک قصد دارد در ماه ژانویه فیلیپس را از سیتی به خدمت بگیرد.

این دومین بار است که بایرن مونیخ برای جذب بازیکنانی از منچسترسیتی اقدام می‌کند که با پپ گواردیولا دچار مشکل شده‌اند. بعد از درگیری‌ بین ژوائو کانسلو و پپ گواردیولا فصل گذشته بایرن او را به صورت قرضی به خدمت گرفت ولی در نهایت این ستاره پرتغالی را پس داد تا او امسال تابستان راهی بارسلونا شود.

دیدگاه‌ها