کد: 197311825 مهر 1402 ساعت 11:4416.5K بازدید

مجمع مهم پرسپولیس برای دو پست کلیدی

باشگاه پرسپولیس برای روز سی ام مهر ماه مجمع عمومی خود را برگزار خواهد کرد.
مجمع مهم پرسپولیس برای دو پست کلیدی

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه پرسپولیس در روزنامه‌های کثیرالانتشار صبح امروز آگهی دعوت به مجمع عمومی خود را منتشر کرده که بر اساس این اعلام روز 30 مهر ماه برگزار خواهد شد.

پرسپولیس اعلام کرده که این جلسه از ساعت 9 صبح در محل ساختمان این باشگاه با حضور تمامی اعضای هیئت‌مدیره و مجمع برگزار خواهد شد که احتمالا نماینده وزارت ورزش و سازمان خصوصی‌سازی در جلسه حاضر خواهند بود.

در این جلسه چند دستور جلسه وجود خواهد داشت: 1) تصویب صورتهای مالی، 2) گزارش هیئت‌مدیره و بازرس قانونی، 3) انتخاب حسابرس و بازرس قانونی، 4) انتخاب روزنامه کثیرالانتشار.

نکته مهم این است که باید دید صورتهای مالی منتهی به خرداد 1402 در این مجمع تصویب خواهد شد یا خیر و همچنین برای دو پست کلیدی بازرس قانونی و حسابرس قانونی کدام نفرات معرفی می‌شوند.

همچنین سهامداران باشگاه پرسپولیس احتمالا می‌توانند به صورت اینترنتی در این مجمع حضور پیدا کنند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار