کد: 197400929 مهر 1402 ساعت 11:42

بنزما پس از گل‌به‌خودی: همه چیز خوب است

ستاره فرانسوی الاتحاد ابراز امیدواری کرد که تیمش از بازی بعد بتواند به روند کسب پیروزی‌ها برگردد.
بنزما پس از گل‌به‌خودی: همه چیز خوب است

به گزارش "ورزش سه"، کریم بنزما شب عجیبی را در دیدار برابر التعاون سپری کرد. او ابتدا موفق شد دروازه حریف را روی یک ضربه سر دیدنی باز کند، ولی دقایقی بعد مرتکب اشتباه شد و گل تساوی میزبان را وارد دروازه خودی کرد.

ستاره فرانسوی الاتحاد در پایان بازی و در گفت‌وگو با برنامه اكشن مع وليد گفت: آماده شدن به عنوان یک گروه برای بازی بعدی و کسب مجدد پیروزی‌ها مهم است.

او گفت: بازی قدرتمندی مقابل حریف خوبی انجام دادیم. با تیمی منسجم روبرو شدیم و عملکرد مطلوبی داشتیم اما کسب پیروزی در ورزشگاه آنها سخت بود.

1942536

وی افزود: حریف مانند ما موقعیت‌های متعددی داشت و امیدوارم در دیدار بعدی خود برابر الحزم در ورزشگاه شاهزاده عبدالله الفیصل به مسیر پیروزی برگردیم.

بنزما در ادامه گفت: همه چیز برای من خوب است، گام به گام سطح بهتری را ارائه خواهیم کرد، فوتبال اینگونه است، گاهی می‌بری و گاهی نمی‌بری، اما موضوع مهم‌تر این است که الان برویم تا به عنوان یک گروه، برای بازی بعدی آماده شویم.

1942537
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

بنزما پس از گل‌به‌خودی: همه چیز خوب است | ورزش سه