کد: 197548505 آبان 1402 ساعت 05:1715.9K بازدید

سیدجلال یار کمکی تمرین بعد از مصدومیت ستاره‌ها

سید جلال حسینی همچنان چهره فعالی در تمرینات گروهی پرسپولیس دارد.
سیدجلال یار کمکی تمرین بعد از مصدومیت ستاره‌ها

به گزارش "ورزش سه"، حالا دو فصل از خداحافظی بی سر و صدای پرافتخارترین بازیکن لیگ می‌گذرد‌. سیدجلال حسینی که در پایان لیگ بیست و یکم و در یک بازی بدون تماشاگر با فجرسپاسی در هفته سی‌ام آخرین بازی دوران حرفه‌ای خود را در سکوت آزار دهنده ورزشگاه آزادی انجام داد حالا دومین فصل مربیگری در پرسپولیس را تجربه می‌کند.

سیدجلال حسینی با عضویت در کادرفنی سرخ‌ها شانس این را پیدا کرد تلخی پایان دوران فوتبالش را با باقی ماندن در جو اردوی پرسپولیس کمتر کند.

شماره ۴ محبوب سرخ‌ها اگرچه کمی با فرم ایده‌آل دوران بازی خود فاصله گرفته اما این روزها همانند سابق حضور فعالی در تمرینات گروهی پرسپولیس دارد و در روزهایی که سرخ‌ها پس از مصدومیت ۴ ستاره اصلی خود با کمبود بازیکن هم مواجه هستند، سیدجلال حسینی با حضور در متن تمرینات و پا به توپ شدن نقش یک یار کمکی را ایفا می‌کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

سیدجلال یار کمکی تمرین بعد از مصدومیت ستاره‌ها | ورزش سه