کد: 197596107 آبان 1402 ساعت 03:3021.6K بازدید

یحیی از 20، هجده می‌خواهد

فردا پرسپولیس در بیستمین مسابقه سال جاری خود به مصاف ملوان خواهد رفت که یحیی گل محمدی در این بازی دنبال هجدهمین پیروزی خود می‌گردد.
یحیی از 20، هجده می‌خواهد

به گزارش ورزش سه پرسپولیس هفتمین بازی خود درلیگ برتر این فصل را در حالی فردا مقابل ملوان برگزار خواهد کرد که این مسابقه بیستمین بازی سرخ‌ها در تمام مسابقات این فصل به حساب می‌آید.
نکته جالب اینکه پرسپولیس و یحیی در 19 بازی قبلی 17 برد، یک مساوی و تنها یک باخت داشته‌اند.
تنها باخت پرسپولیس مقابل النصر پرستاره و چندین میلیون دلاری و در چمن نامطلوب ورزشگاه آزادی با انواع و اقسام بدشانسی‌ها مثل مصدومیت دقیقه 8 مهدی ترابی و اخراج میلاد سرلک در شروع نیمه دوم رقم خورد. تنها مساوی سال 1402 هم مقابل ذوب‌آهن به دست آمد که  در آن بازی سروش رفیعی با گل به خودی دروازه بیرانوند را باز کرد و شرایط تیم برای بازگشت سخت شد.
با این آمار فوق‌العاده از یحیی گل محمدی و تیمش حالا آنها دنبال هجدهمین برد سال جاری‌شان در انزلی و مقابل تیم یکدست و شایسته ملوان هستند. پرسپولیس از این 18 برد، دو برد در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، دو برد در بازی‌های جام حذفی و بقیه بردها را در لیگ برتر به دست آورده‌اند. 5 تا از این بردها مربوط به فصل جاری و 8 پیروزی دیگر مربوط به فصل گذشته است که باعث قهرمانی این تیم در جدال نفسگیرش با سپاهان شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار