کد: 197622308 آبان 1402 ساعت 04:2616K بازدید

قضاوت کاظمی و عرب‌براقی یک روز بعد از بازگشت از عربستان

لایسنس VAR به درد این دو داور نخورد! (عکس)

دو داور بین‌‎المللی فوتبال ایران یک روز بعد از بازگشت از عربستان در شمال ایران به قضاوت در لیگ برتر پرداختند.
لایسنس VAR به درد این دو داور نخورد! (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، امیر عرب‌براقی و وحید کاظمی دو نفر از تیم داوری اعزامی از ایران به عربستان بودند که برای شرکت در دوره مربوط به آموزش VAR و دریافت لایسنس این تکنولوژی چند روزی را در مکه سپری کردند.

این دو داور مطرح فوتبال بعد از شرکت در این دوره به ایران برگشتند و جالب اینکه یک روز بعد از پایان سفر کوتاه خود به عربستان در لیگ برتر قضاوت کردند!

1946984

کمیته داوران قضاوت مسابقات روز پایانی هفته هشتم لیگ برتر را هردو در استان‌های شمالی برگزار شد، به عرب‌براقی و کاظمی سپرد؛ در انزلی مسابقه حساس ملوان و پرسپولیس را وحید کاظمی سوت زد و در قائمشهر امیر عرب‌براقی سوت قضاوت بازی نساجی و سپاهان را در دست گرفت.

نکته قابل توجه درباره قضاوت روز یکشنبه این دو داور برجسته ایران عدم استفاده از کمک داور ویدئویی بعد از شرکت در دوره VAR بود؛ مدرکی که دریافت آن برای داوران بین‌المللی ایران امری حیاتی به حساب می‌آید اما هنوز به کار آنها نیامده است.

بی‌شک با توجه به جنجال‌های موجود در فوتبال ایران در بحث‌های داوری همه داوران هم از آمدن VAR به لیگ برتر استقبال می‌کنند و آنها منتظر تحقق وعده مسئولان فدراسیون در آینده‌ای نزدیک در این زمینه هستند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

لایسنس VAR به درد این دو داور نخورد! (عکس) | ورزش سه