کد: 197935421 آبان 1402 ساعت 11:1218.6K بازدید

احساس فوق‌العاده‌ای دارم؛

شکوری راز پاس گل مقابل برزیل را گفت

دروازه‌بان تیم فوتبال نوجوانان ایران تاکید کرد همه بازیکنان بهترین عملکردشان را مقابل برزیل به نمایش گذاشتند.
شکوری راز پاس گل مقابل برزیل را گفت

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال نوجوانان ایران در شرایطی توانستند روز گذشته در نخستین مسابقه‌اش در جام جهانی 2023 مقابل برزیل شگفتی‌ساز شود و شکست دو بر صفر در نیمه اول را با پیروزی سه بر دو عوض کند که آرشا شکوری، گلر تیم ایران بهترین بازیکن زمین بود و نقش موثری در رقم خوردن این اتفاق داشت.

آرشا شکوری پس از درخشش مقابل برزیل در گفت‌وگو با سایت فیفا در خصوص پیروزی ارزشمند فوتبالیست‌های نوجوان ایران عنوان کرد: برزیل را آنالیز کردیم و تمرین ویژه‌ای برای گل دوم داشتیم که در این صحنه به ما کمک کرد.

او با تمجید از دارنده چهار عنوان قهرمانی جام جهانی زیر 17 سال ابراز کرد: برزیل بزرگترین تیم دنیاست، اما همه بازیکنان ایران تمام تلاش خود را کردند و بهترین عملکرد خود را به نمایش گذاشتند.

دروازه‌بان تیم فوتبال نوجوانان ایران که یک پاس گل تماشایی هم مقابل برزیل داد، اظهار کرد: از اینکه به تیم ایران بابت انجام این کار در بزرگ‌ترین رقابت جهانی رده سنی نوجوانان کمک کردم، احساس فوق‌العاده‌ای دارم. این یک افتخار بزرگ بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار