کد: 197985723 آبان 1402 ساعت 08:19

علیاری در وطنی رفت، در وطنی برگشت

بازگشت رویایی مهاجم بدشانس در ورزشگاه نحس!

مجید علیاری در همان ورزشگاهی که رباط صلیبی‌اش پاره شده بود، بازگشت باشکوهی را برای خود و تیمش رقم زد.
بازگشت رویایی مهاجم بدشانس در ورزشگاه نحس!

به گزارش "ورزش سه"، آبان ماه سال گذشته بود که مجید علیاری در لباس فولاد خوزستان برای تیمش در ورزشگاه وطنی قائمشهر مقابل نساجی قرار گرفت. او در آن مسابقه با بدشانسی عجیبی روبه‌رو شد و رباط صلیبی‌اش را از دست داد.

این مهاجم گلزن به واسطه پارگی رباط صلیبی و طی کردن دوران نقاهت و رسیدن به آمادگی مطلوب بیش از یک سال دور از میادین بود تا اینکه اینبار با پیراهن ذوب آهن مقابل نساجی در ورزشگاه وطنی قائمشهر به میدان رفت و به فوتبال برگشت.

1953996

اتفاق جالب درباره علیاری این است که او در ورزشگاه وطنی رباط صلیبی پاره کرد و از فوتبال دور شد، اما بازگشتش به فوتبال هم در همین ورزشگاه صورت گرفت و جالب اینکه با گلزنی برای ذوب‌آهن همراه بود.

1953994

بازگشت رویایی علیاری به فوتبال در همان ورزشگاهی که رباط صلیبی پاره کرده بود، نکته مهمی در زندگی فوتبال این بازیکن محسوب می‌شود و قطعا انگیزه او را در ادامه راه فوتبالی خود بیشتر خواهد کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

بازگشت رویایی مهاجم بدشانس در ورزشگاه نحس! | ورزش سه