کد: 198238504 آذر 1402 ساعت 20:15

باید از موقعیت‌هایمان استفاده می‌کردیم؛

اخباری: صادقانه مستحق 3 امتیاز بودیم

سنگربان تیم فوتبال گل‌گهر معتقد است اگرچه پنالتی این تیم گرفته نشده، اما بازیکنان تیمش باید در استفاده از موقعیت‌ها بهتر عمل می‌کردند.
اخباری: صادقانه مستحق 3 امتیاز بودیم

به گزارش "ورزش‌ سه"، محمدرضا اخباری سنگربان تیم فوتبال گل‌‌گهر در میکسدزون خبری ورزشگاه سردار آزادگان قزوین و پس از تساوی یک بر یک مقابل شمس آذر که در روز موقعیت‌های پرشمار برای شاگردان اوزونیدیس رقم خورد، اینطور حرف‎‌هایش را آغاز کرد: شمس آذر یک تیم قابل احترام در لیگ است و من برای آنها در ادامه لیگ آرزوی موفقیت می‌کنم، اما صادقانه ما امروز مستحق برد بودیم. نتوانستیم از موقعیت‌هایمان استفاده کنیم و 3 امتیاز را بگیریم و جایگاه‌مان را در جدول بهتر کنیم.
او درباره صحنه مشکوک در محوطه جریمه شمس آذر در دقیقه 73 و اعتراض شدید بازیکنان گل‌گهر برای گرفتن پنالتی هم گفت: من که دور بودم و ندیدم ولی بچه‌هایی که نزدیک بودند می‌گویند پنالتی بود. به هر حال آقای کاظمی یکی از بهترین داوران لیگ است وباید به نظر ایشان احترام گذاشت. هر وقت من در تیم‌های مختلف بازی کرده‌ام و کاظمی داور بوده بهترین نمایش را داشته. به هر حال اتفاق است. اگر پنالتی هم بوده باشد و نگرفته باشند اتفاق فوتبالی است و باید بیشتر دقت می‌کردیم و از موقعیت‌هایمان استفاده می‌کردیم.

او سپس درباره اینکه امیدوار است بار دیگر به تیم ملی دعوت شود و در جام ملت‌های آسیا حضور داشته باشد، اینطور واکنش نشان داد: صد در صد همینطور است. در تیم بزرگ گل گهر بازی می‌کنم. تلاشم را می‌کنم که به تیم ملی برسم و این دور از دسترس نیست.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

اخباری: صادقانه مستحق 3 امتیاز بودیم | ورزش سه