کد: 198549817 آذر 1402 ساعت 17:507.6K بازدید

باید بیشتر برای ذوب آهن تلاش کنیم؛

کامیابی‌نیا: اوت دستی هم یک نوع تاکتیک است

کمال کامیابی‌نیا می‌گوید روز بد ذوب آهن بود ولی یک امتیاز گرفتند و باید بیشتر تلاش کنند.
کامیابی‌نیا: اوت دستی هم یک نوع تاکتیک است

به گزارش "ورزش سه"، کمال کامیابی‌نیا، هافبک ذوب آهن پس از تساوی بدون گل برابر پیکان گفت: تیم ما بازی خوبی نکرد ولی خداراشکر توانستیم یک امتیاز را در زمین حریف بگیریم. روز بدمان بود ولی باید فیلم این بازی را ببینیم و اگر می‌خواهیم بالای جدول باشیم باید بیشتر تلاش کنیم و بجنگیم و تا آن بالا بمانیم.

کمال اضافه کرد: مربی خیلی خوبی داریم و امسال همه تلاش می‌کنند که ذوب آهن را به جایگاه اصلی خودش برگردانند و مجموعه به خوبی کارهایش را انجام می‌دهد. امیدوارم بازی به بازی پیش برویم و آن شخصیتی که از ذوب آهن رفته بود، برگردانیم.

او در مورد پرتاب‌های بلند ذوب آهن گفت: امسال ذوب آهن خیلی متفاوت شده است. به هرحال اوت دستی هم یک نوع تاکتیک است و بازیکنی داریم که می‌توانیم از آن بهره ببریم. تیم‌های حریف هم اگر داشته باشند از این راهکار استفاده می‌کنند.

0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار