کد: 198620920 آذر 1402 ساعت 14:30

ویکرز از ردینگ

خیز رئال برای شکار اعجوبه جدید انگلیسی

کیلان ویکرز از ردینگ مورد توجه رئال قرار گرفته و مذاکرات برای انتقال او در زمستان شروع شده است.
خیز رئال برای شکار اعجوبه جدید انگلیسی

به گزارش "ورزش سه"، اعجوبه انگلیسی، کیلان ویکرز (18 ساله)، اولین قرارداد حرفه‌ای خود را همین چند ماه پیش امضا کرد. این مهاجم جوان در حال حاضر در ردینگ اف سی از دسته سوم فوتبال انگلیس بازی می‌کند و به سرعت تبدیل به یک بازیکن کلیدی شده است.

حالا ناگهان همه چیز می‌تواند خیلی سریع برای ویکرز اتفاق بیفتد. طبق ادعای نشریه سان، رئال مادرید این پدیده را می‌خواهد. ویکرز در این فصل در 19 بازی 4 گل زده و 4 پاس گل ثبت کرده است. ستاره جوان اولین قرارداد حرفه‌ای خود را در ماه جولای امضا کرد و در ماه آگوست نیز اولین بازی خود را انجام داد.

حالا گفته می‌شود رئال مادرید مذاکرات را برای انتقال این بازیکن 18 ساله در ژانویه آغاز کرده است. ردینگ برای ویکرز یک میلیون پوند (حدود 1.6 میلیون یورو) می‌خواهد. علاوه بر این، درصدی از رقم انتقال او در آینده را نیز طلب خواهد کرد.

گفته می‌شود آرسنال هم از ماه نوامبر به این اعجوبه علاقه‌مند شده است. لسترسیتی، نوریچ و سلتیک نیز بی‌میل به جذب او نیستند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

خیز رئال برای شکار اعجوبه جدید انگلیسی | ورزش سه