کد: 198708024 آذر 1402 ساعت 05:1824.8K بازدید

رضاوند خود را به قلعه‌نویی پیشنهاد داد

درخشش هافبک استقلال در دربی باعث شد تا استقلال بازنده این دیدار حیثیتی نباشد.
رضاوند خود را به قلعه‌نویی پیشنهاد داد

به گزارش "ورزش سه"، استقلال در دربی مقابل پرسپولیس بازی ۱-۰ عقب را به تساوی کشاند تا همچنان در صدر جدول لیگ برتر باقی بماند.

آرش رضاوند یکی از ستاره‌های دربی ۱۰۲ بود. او در میانه زمین با جنگندگی که از خود به نمایش گذاشت. در بازپس‌گیری توپ توانست موفق عمل کند و در دقایق پایانی نقش اساسی در تساوی بازی داشت. خطای علی نعمتی روی او در دقیقه 2+90 باعث شد تا صحنه بازبینی و در نهایت به پنالتی ختم شود تا تیم نکونام بازنده این دربی حساس نباشد.

1966883

رضاوند که از ستاره‌های این فصل استقلال بوده و در اوج کمبود بازیکنی برای نکونام توانسته عالی ظاهر شود، امیدوار است تا در سه بازی پیش‌روی خود بتواند نظر امیر قلعه‌نویی و کادرفنی را برای دعوت به تیم ملی برای حضور در جام ملت‌ها جلب کند و البته رقبای سرسختی در این پست دارد.

گفتنی است استقلال در سه دیدار بعدی خود مقابل نساجی و پیکان در تهران و همچنین گل گهر در سیرجان بازی خواهد کرد تا سپس تیم‌ها برای تعطیلات نیم‌فصل به استراحت بروند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

رضاوند خود را به قلعه‌نویی پیشنهاد داد | ورزش سه