کد: 198780527 آذر 1402 ساعت 17:458K بازدید

سیتی از نگاه سرمربی کپنهاگن: بهترین باشگاه جهان!

جیکوب نیستروپ، سرمربی کپنهاگن، معتقد است تیمش در دور حذفی لیگ قهرمانان اروپا با سخت‌ترین قرعه ممکن مواجه شده است.
سیتی از نگاه سرمربی کپنهاگن: بهترین باشگاه جهان!

به گزارش "ورزش سه"، منچسترسیتی در دور یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف کپنهاگن می‌رود.

تیم دانمارکی در دور گروهی با منچستریونایتد بازی کرد و در دور حذفی باید به مصاف یک تیم دیگر از شهر منچستر برود؛ تیمی که فصل گذشته با شکست اینتر در فینال قهرمان اروپا شد.

جیکوب نیستروپ، سرمربی کپنهاگن، در مورد قرعه‌کشی مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل منچسترسیتی، به کانال رسمی یوفا گفت: "این سخت‌ترین قرعه ممکن است. منچسترسیتی در زمین یک تیم کامل دارد که شامل بازیکنان بی‌نظیری است. سیتی بهترین تیم باشگاهی جهان است. با این اوصاف، فصل گذشته هم نشان دادیم که می‌توان در خانه مقابل آن‌ها نتیجه خوبی گرفت."

1968258

عملکرد تیم در دور گروهی؟

در بازی خانگی باید نتیجه خوبی کسب کنیم تا برای بازی برگشت با روحیه بالایی ظاهر شویم. ما در گروه خود عملکرد بسیار خوبی داشتیم و مشخصاً آن بازی‌ها تجربه ارزشمند و این باور را به ما داد که همیشه می‌توان به یک نتیجه خوب دست یافت. این بازی یک فرصت فوق العاده خواهد بود و ما هر کاری که بتوانیم انجام خواهیم داد تا همه را سربلند کنیم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

سیتی از نگاه سرمربی کپنهاگن: بهترین باشگاه جهان! | ورزش سه