کد: 199068309 دی 1402 ساعت 14:493.1K بازدید

پورموسوی خواهان حق جنوبی‌ها از آلودگی شد

انتقاد به بی‌توجهی شرکت‌های خوزستانی به فوتبال

سرمربی استقلال خوزستان با اشاره به مشکلاتی که کارخانجات صنعتی برای مردم استان شکل داده، سهم آنها را از این موضوع هیچ دانست و خواهان توجه بخش صنعتی به این موضوع شد.
انتقاد به بی‌توجهی شرکت‌های خوزستانی به فوتبال

به گزارش "ورزش سه"، سیروس پورموسوی سرمربی استقلال خوزستان در آستانه بازی تیمش مقابل هوادار تهران بیشتر ترجیح داده تا نسبت به بی‌تفاوتی مدیران این استان و شرکت‌های صنعتی به خواسته هواداران فوتبالی انتقاد داشته باشد. موضع او جایی بود که نفت آبادان و حتی استقلال خوزستان به عنوان تیم‌های محبوب این استان، طی سالیان اخیر علی‌رغم اینکه کارخانجات صنعتی از حیث درآمدزایی شرایط خوبی را دنبال کرده‌اند، سهم مردم این خطه بیشتر آلودگی هوا بوده و از حمایت مالی برای رقابتی بی‌دردسر با مدعیان برخوردار نبوده‌اند. شاید کنایه او به توجه مسئولان استانی به تیم‌های سپاهان، مس و همچنین ذوب آهن و گل‌گهر بوده که طی سالیان اخیر با حمایت شرکت‌های صنعتی و زیرمجموعه در قامت مدعی ظاهر شده‌اند و این استان علی‌رغم اینکه بازیکنان و ستاره‌های بزرگی را به فوتبال معرفی کرده، همواره درگیر مشکلات مالی بزرگی بوده و سایه سقوط را به واسطه این موضوع همواره بالای سر خود دیده است.

همین مسئله باعث شد تا سیروس پورموسوی سرمربی استقلال خوزستان در ابتدای صحبت‌هایش پیش از دیدار مقابل هوادار تهران، گلایه‌هایش از مسئولان شهر را مطرح کند: اگر اجازه بدهید دقایقی را به گله‌گذاری از مسئولان شهرم بپردازم. شهری که روی طلا خوابیده اما به‌خاطر بی‌توجهی به مسئولیت اجتماعی‌شان فوتبال در حال نابودی است. ما شرکت‌های صنعتی بسیاری در سطح استان خوزستان و شهر اهواز داریم اما متاسفانه توجهی به ورزش و دغدغه مردم که فوتبال است، نمی‌شود. متاسفانه جایگاهی برای تفریح و شادی مردم نداریم و تنها دلخوشی آنها همین فوتبال است. اما می‌بینید که دو تیم خوزستانی چه شرایطی را دنبال می‌کنند. علی‌رغم پتانسیل بالایی که این استان دارد، اما شرکت‌های صنعتی این استان به مسئولیت اجتماعی خود نسبت به مردم خونگرم خوزستان و اهواز بی‌توجه هستند. این در حالیست که همین مردم بابت آلودگی‌ای که این شرکت‌های صنعتی به وجود آورده‌اند، دچار دردسر هستند. فوتبال ما به این روز افتاده اما یکی دو شرکت فعلا هستند که نسبت به مردم اهواز و خوزستان احساس دین می‌کنند و نگاه ویژه به ورزش دارند. جا دارد از دکتر علی محمدی مدیرعامل محترم گروه ملی تشکر کنم، ایشان علی‌رغم اینکه غیربومی هستند اما در خوزستان بالاترین تلاش را داشته و تعلق خاطر ایشان برای آرامش و آسایش و تفریح مردم این خطه قابل قدردانی است. ایشان چه در فصل گذشته و چه امسال در کنار استقلال خوزستان بوده. همچنین جا دارد از کارگران عزیز، شریف و زحمتکش گروه ملی هم از طرف خودم و همچنین کل اعضا تیم استقلال خوزستان تشکر و قدردانی داشته باشم که حمایت آنها همیشه باعث بالاترین دلگرمی ما بوده و اینکه کنار ما هستند بزرگترین قوت قلب ما برای اینکه بتوانیم گوشه‌ای از زحمات آنها را جبران کنیم، خواهد بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

انتقاد به بی‌توجهی شرکت‌های خوزستانی به فوتبال | ورزش سه