کد: 199076809 دی 1402 ساعت 18:56

صحبت‌های خردمندانه پیروانی در جمع خبرنگاران

مربی سابق فوتبال ایران مربیان را به اخلاق مداری و صداقت دعوت کرد.
صحبت‌های خردمندانه پیروانی در جمع خبرنگاران

به گزارش "ورزش‌ سه"، غلامحسین پیروانی یکی از تماشاگران بازی استقلال و پیکان بود و در پایان بازی به سبک و سیاق خاص خود اهالی فوتبال را به آرامش دعوت کرد: باید افتاده‌تر باشیم. نباید بگذاریم حرمت‌ها شکسته شود. عمر قهرمانی بسیار کوتاه است. باید در رفتار، گفتار و کردارمان صداقت داشته باشیم.
او با خواندن شعری ادامه داد: این دوران‌ها تمام می‌شود" دور مجنون گذشت و نوبت ماست، هر کسی چند روز نوبت اوست" امیدوارم ادب و اخلاق را رعایت کنیم و یاد بگیریم.

سرمربی سابق فجرشهید سپاسی درباره اینکه سفیر فرهنگ هم شده بیان کرد: در هر صورت ما کوچک همه هستیم. ما می‌خواهیم بگوییم که مربیان بزرگ ما هستند ولی نباید با یک غوره ترش شوند و با یک مویز شیرین. پوریای ولی می‌گوید" افتادگی آموز اگر طالب فیضی، هرگز نخورد آب زمینی که بلند است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

صحبت‌های خردمندانه پیروانی در جمع خبرنگاران | ورزش سه