کد: 199124712 دی 1402 ساعت 03:4623.9K بازدید

شرط مربی سابق بارسلونا برای بازگشت به فوتبال

کیکه ستین مشتاق است در سال 2024 یک‌بار دیگر به نیمکت مربیگری برگردد.
شرط مربی سابق بارسلونا برای بازگشت به فوتبال

به گزارش "ورزش سه"، بنیاد ریلایف یک مسابقه خیریه برای مبارزه با اعتیاد برگزار کرد و در این دیدار که در سیویتاس متروپولیتانو برگزار شد، چند چهره مشهور فوتبال اسپانیا گرد هم آمدند.
در میان شرکت‌کنندگان کیکه ستین نیز بود. مربی سابق بارسا، بتیس و ویارئال خواستار همکاری بیشتر برای رفع این معضل شد.

1973661

در طول این مراسم، ستین با رسانه‌هایی که آنجا بودند صحبت کرد. او به صراحت اعلام کرد که آماده بازگشت به نیمکت است، البته با این شرط که پیشنهاد جالب و خوب باشد. کیکه ستین توضیح داد: «اگر پیشنهاد جالبی باشد، حاضرم به نیمکت بازگردم، این می‌تواند ایده خوبی باشد.»

او همچنین برای تیم سابقش اتلتیکو مادرید (به عنوان بازیکن)، آرزوی موفقیت کرد: «من در اتلتیکو دوره‌ای حضور داشتم و بازی کردم. درست است که پایان غم‌انگیزی بود، اما خاطرات خوبی نیز از این تیم دارم.»

در حال حاضر، کیکه ستین پس از اخراج در ویارئال پس از کسب چندین نتیجه بد، بدون تیم است. به این ترتیب، به نظر می‌رسد اگر پیشنهاد به اندازه کافی جالب باشد، ستین می‌تواند در سال 2024 به نیمکت بازگردد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

شرط مربی سابق بارسلونا برای بازگشت به فوتبال | ورزش سه