
به گزارش "ورزش سه"، علیرضا جعفرپور، دروازهبان جوان شمس آذر که در دیدار برابر سپاهان موفق شد دروازه خود را بسته نگه دارد، پس از این دیدار اظهار داشت: از همینجا دست تک تک هواداران را میبوسم. واقعا ما را با حضور پررنگشان شگفتزده کردند. خدا را شکر یک بازی خوب داشتیم. سپاهان را خوب آنالیز کرده بودیم و توانستیم ببریم و سه امتیاز را به دست بیاوریم.
او در خصوص بازی برابر مهاجمان خطرناک سپاهان عنوان کرد: بازی سخت و سنگین بود. تیم حریف، تیم پرقدرت و باشخصیتی بود، اما ما هم شمس آذر بودیم و توانستیم بازی را ببریم.
جعفرپور درباره سیوهایی که در این بازی داشت، گفت: قطعا این بهترین کلینشیت من بود.
گلر شمس آذر در خصوص اعتراضی که در پایان بازی به داور داشت، توضیح داد: من سمت هواداران خودمان رفتم و دست بلند کردم و آقای داور آمد و یک کارت به ما داد.
جعفرپور درباره حمایت باشگاه شمس آذر از بازیکنان گفت: حمایت باشگاه عالی بوده و از همینجا دستبوس آقای شهاب زندی هستم. مالکان محترم، آقای سعید دقیقی و کادر محترمشان تا اینجا سنگ تمام گذاشتند.
او در پاسخ به اینکه چقدر امید دارند که سه امتیاز کسرشده برگردد، گفت: انشاءالله. اینطور که حرفش هست، انشاءالله برمیگردد.