به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال سپاهان پس از اینکه در هفته چهاردهم لیگ برتر باخت تلخی در ورزشگاه نقش جهان اصفهان مقابل شاگردان سید مجتبی حسینی داشت و پس از دو سال در استادیوم خانگی خود هم شکست خورد هم نتوانست گلزنی کند، با رای خوشحالکننده کمیته استیناف مواجه شد و با وجود مغلوب شدن برابر آلومینیوم اراک، با یک بازی کمتر نسبت به استقلال به صدر جدول رسید.
اما 24 ساعت پس از این اتفاق خوشحالکننده، کمیته انضباطی رأی به محرومیت 6 بازیکن سپاهان ازجمله سید پیام نیازمند، هادی محمدی، احسان پهلوان، کاوه رضایی، رضا شکاری و رضا اسدی داد تا این تیم با شوک مواجه شود و با شرایط سختی به دیدار معوقه برابر گلگهر سیرجان برود و با نتیجه سه بر یک شکست بخورد.
سپاهان با وجود دو شکست متوالی مقابل آلومینیوم اراک و گلگهر، در آخرین مسابقه نیمفصل لیگ برتر در قزوین به مصاف تیم شمسآذر رفت و در یک رقابت نزدیک و فوق جنجالی با نتیجه یک بر صفر مغلوب شد و سومین باخت پیاپی در کارنامهاش به ثبت رسید تا فرصت برتری و حتی تساوی در این بازی و صدرنشینی را از دست بدهد.
شاگردان ژوزه مورایس در شرایطی سه شکست متوالی مقابل آلومینیوم اراک، گلگهر و شمسآذر متحمل شدند که در صورت کسب حتی یک امتیاز از این سه بازی میتوانستند دور رفت لیگ برتر را با صدرنشینی به پایان ببرند و قهرمان نیمفصل شوند که از این فرصت استثنایی استفاده نکردند و در جایگاه دوم ایستادند.
سپاهان پس از اینکه 4 امتیازش از سوی کمیته استیناف فدراسیون فوتبال بازگشت، در دو مسابقه پیاپی شکست خورد تا 6 امتیاز از دست بدهد و به نوعی با تغییر رای توسط استیناف، متضرر شود!