کد: 199215215 دی 1402 ساعت 14:41

پاسخ جالب سرمربی تاتنهام به خبرنگار

پوستکوگلو خبرنگار را با خاک یکسان کرد!

آنگه پوستکوگلو، سرمربی تاتنهام، به سوال خبرنگار درباره تصور خودش به همراه جام قهرمانی پاسخ جالبی داد و ابراز امیدواری کرد که بتواند با اسپرز هم جام ببرد.
پوستکوگلو خبرنگار را با خاک یکسان کرد!

به گزارش "ورزش سه"، آنگه پوستکوگلو در تابستان گذشته به عنوان سرمربی تاتنهام انتخاب شد. با توجه به جدایی هری کین، ستاره بی‌چون و چرای این باشگاه در سال‌های گذشته، پوستکوگلو ماموریت سختی برای بازگرداندن تاتنهام به اوج داشت.

او فصل را مقتدرانه آغاز کرد و موفق شد صدر جدول لیگ برتر انگلیس را برای هفته‌های متوالی در اختیار داشته باشد. کار به جایی رسیده بود که حتی برخی آنها را از مدعیان اصلی قهرمانی می‌دانستند.

با این وجود آنها چند هفته‌ای را در بحران گذراندند و سپس دوباره به جاده پیروزی برگشتند. این نشان داد که پوستکوگلو توانایی خاصی نیز خارج کردن تیم از بحران دارد.

یکی دیگر از ویژگی‌های او نشست‌های خبری جذاب است. رابطه خوب او با خبرنگاران و پاسخ‌های جالب به سوالات باعث شده است که برخی هیچکدام از کنفرانس‌های مطبوعاتی او را از دست ندهند.

1975169

در جدیدترین بخش جذاب از نشست خبری آخر او، خبرنگار در سوالی از او می‌پرسد «آیا تا الان خودت را در حال بالا بردن جام تصور کرده‌ای؟»

پوستکوگلو در پاسخ گفت: «من از بالا بردن جام عکس واقعی دارم رفیق. چند تایی از آن عکس‌ها دارم.»

خبرنگار سپس گفت: «منظورم از لحاظ روانی بود که آیا هرازگاهی خودت را در حال جام بردن تصور می‌کنی؟»

پوستکوگلو گفت: «لازم به این کار نیست، می‌روم و به آنهایی که به دست آورده‌ام نگاه می‌کنم.»

خبرنگار جواب داد: «خوش‌شانس هستی که می‌توانی این کار را انجام دهی.»

سرمربی تاتنهام گفت: «خوش‌شانس نیستم. آنها را به‌دست آورده‌ام زیرا توانایی به‌دست آوردن‌شان را داشته‌ام.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

پوستکوگلو خبرنگار را با خاک یکسان کرد! | ورزش سه