کد: 227160414 بهمن 1404 ساعت 13:584.1K بازدید

سلامی حداقل سه ماه دور از میادین فوتبال

خطر رباط صلیبی از سر مدافع پیکان گذشت

مدافع پیکان که در جریان بازی با استقلال دچار مصدومیت شدید شد، با پارگی رباط صلیبی روبه‌رو نیست.
خطر رباط صلیبی از سر مدافع پیکان گذشت

به گزارش "ورزش سه"، بهزاد سلامی که در اواسط نیمه دوم مسابقه پیکان و استقلال به عنوان یار تعویضی در ترکیب خودروسازان قرار گرفت، در لحظات پایانی بازی یک اتفاق تلخ را تجربه کرد. در لحظاتی که استقلال فشار زیادی روی دروازه پیکان انجام داد و به دنبال جبران گل خورده بود، روی یکی از ارسال های کرنر آبی پوشان سلامی روی زمین افتاد و با برانکارد به بیرون رفت.

در این صحنه در شلوغی محوطه جریمه سامان فلاح مدافع استقلال وقتی قصد هجومی به سمت دروازه پیکان را داشت، بعد از ارسال کرنر به صورت اتفاقی از پشت به زانوی بهزاد سلامی مدافع حریف برخورد کرد و باعث مصدومیت شدید او شد.

با توجه به خروج بهزاد سلامی از زمین بازی با برانکارد و شرایطی که او داشت، پیش بینی های اولیه مبنی بر پارگی رباط صلیبی توسط این مدافع 23 ساله بود. با این حال پزشکان تشخیص نهایی را به بعد از انجام MRI موکول کردند.

2353760

سلامی سریعا از زانوی خود MRI گرفت و بررسی های پزشکی مشخص کرد که MCL (رباط داخلی) این بازیکن دچار پارگی شده و ACL (رباط صلیبی) اگرچه کشیده شده اما پارگی ندارد. اگرچه پارگی رباط داخلی پای سلامی هم او را حدود سه ماه از فوتبال دور خواهد کرد، اما پاره نشدن رباط صلیبی اتفاق خوبی برای این بازیکن جوان محسوب می‌شود.

سلامی که سابقه حضور در تراکتور تبریز را نیز دارد، حالا چند روزی باید فیزیوتراپی انجام بدهد تا نظر نهایی پزشکان در خصوص جراحی یا عدم جراحی رباط داخلی خود را دریافت کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار