کد: 199373821 دی 1402 ساعت 22:37

کرگر:

مسی از ستاره رئال بهتر بود، لالیگا جوک است!

جیمی کرگر، اسطوره لیورپول، با جوک خواندن لالیگا، لیونل مسی را جلوتر از وینیسیوس در ترکیب منتخبش قرار داد.
مسی از ستاره رئال بهتر بود، لالیگا جوک است!

به گزارش "ورزش سه"، جیمی کرگر، کارشناس شبکه اسکای اسپورت، امروز در گفت‌وگویی تیم منتخبش را برای بازی EA Sport FC 24 انتخاب کرد. او بازیکنان را بر اساس عملکردشان در سال ۲۰۲۳ انتخاب کرد.

وقتی به پست وینگر رسید. او انتخابی جنجالی کرد و استدلالی که برای انتخابش آورد باعث تعجب هواداران لالیگا، به‌خصوص طرفداران دو تیم رئال مادرید و بارسلونا شده است.

او به‌جای وینیسیوس جونیور، ستاره رئال مادرید، تصمیم گرفت لیونل مسی را انتخاب کند که بخشی از سال ۲۰۲۳ را در لیگ MLS آمریکا سپری کرد و پیش از آن در پاری‌سن‌ژرمن نیز عملکرد قابل قبولی نداشت.

1977545

مدافع سابق لیورپول درباره انتخاب جنجالی‌اش با گری نویل، همکارش، صحبت کرد. نویل این سوال را مطرح کرد که «آیا لیونل مسی در پاری‌سن‌ژرمن و اینتر میامی به‌قدری خوب بوده که بتواند بالاتر از وینیسیوس در ترکیب سال قرار بگیرد؟»

کرگر در پاسخ به این سوال گفت: «مسی در اینتر میامی به اندازه خوبی خودش را نشان داد و درخشید. از سمت دیگر، مگر وینیسیوس در سال ۲۰۲۳ کاری انجام داده؟ من نمی‌توانم او را انتخاب کنم. فکر می‌کنم او بازیکن شگفت‌انگیزی است اما نمی‌توانم او را به‌خاطر کارهای نه‌چندان زیادی که در ۲۰۲۳ انجام داد او را انتخاب کنم. آن هم در لالیگا. به‌نظر من لالیگا جوک است و سطح آنچنان بالایی ندارد.»

1977546
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار

مسی از ستاره رئال بهتر بود، لالیگا جوک است! | ورزش سه