کد: 199390922 دی 1402 ساعت 18:4346.6K بازدید

با تقدیر نمی‌توان جنگ کرد؛

مهدی خانی: کاش از کرواسی به پرسپولیس نمی‌رفتم!

مهدی‌خانی می‌گوید پس از مصدومیت انگیزه‌اش برای بازگشت به میادین بیشتر شده است.
مهدی خانی: کاش از کرواسی به پرسپولیس نمی‌رفتم!

به گزارش "ورزش سه"، مهدی مهدی خانی بازیکن سابق پرسپولیس و هوادار روزهای تلخ مصدومیت را پشت سر گذاشته و تمرینات فوتبالی و بدنسازی را شروع کرده است. او در این خصوص به خبرنگار ما گفت: پروسه بازی کردن بعد از مصدومیتی که داشتم سه ماهه است و من نزدیک ماه چهارم هستم و تمریناتم را شروع کرده‌ام و تمام آیتم‌های سلامت را برای پایم انجام دادم. برای نیم فصل هم در حال مذاکره با دو  باشگاه لیگ برتری هستم و امیدوارم بهترین تصمیم را بگیرم.

او‌ در خصوص اینکه اگر به عقب برگردد چه چیزی را عوض می‌کند ادامه داد: اشتباهم این بود که از کرواسی برگشتم چون شرایطم خوب بود و داشتم بازی می‌کردم ولی با تقدیر نمی‌شود جنگ کرد. امیدوارم دوباره به روزهای ایده آل برگردم. من در سن کم در یکی از بهترین تیم‌های ایران یعنی پرسپولیس بازی کردم و این اتفاق کمی نیست.

این بازیکن‌جوان در پایان افزود: این مدت مصدومیت برایم خیلی سخت گذشت اما باعث شد انگیزه‌هایم دو برابر شود تا بتوانم جبران کنم.

0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار