کد: 199477325 دی 1402 ساعت 20:1162K بازدید

علیرضا رضایی در آستانه پیوستن به نساجی

جانشین رشید مظاهری هم یک استقلالی است!

مدیران باشگاه نساجی برای جانشینی رشید مظاهری با علیرضا رضایی، دروازه‌بان پیشین استقلال، وارد مذاکره شده‌اند.
جانشین رشید مظاهری هم یک استقلالی است!

به گزارش "ورزش سه"، علیرضا رضایی، دروازه‌بان پیشین استقلال که در آخرین روز نقل و انتقالات تابستانی به صورت یک‌طرفه از سوی مقامات این باشگاه از لیست تیم کنار گذاشته شد، حالا مورد توجه مسئولان نساجی مازندران قرار گرفته است.

رضایی به واسطه فسخ نشدن قراردادش در زمان نقل و انتقالات و به واسطه قوانین موجود نتوانست در نیم فصل اول برای تیم دیگری هم به میدان برود. او چندی قبل قراردادی با شمس‌آذر قزوین هم به امضا رساند اما نامش وارد لیست این تیم نشد تا حالا به عنوان بازیکن آزاد شناخته شود.

در چنین شرایطی مسئولان نساجی مازندران بعد از جدایی رشید مظاهری به دنبال یک دروازه‌بان جدید هستند و گزینه اصلی آنها علیرضا رضایی است. دروازه‌بان 24 ساله سابق استقلال و پیکان با مدیران نساجی مذاکراتی انجام داده و به توافقاتی هم رسیده است.

به نظر می‌رسد اگر مشکل خاصی پیش نیاید به زودی شاهد عقد قرارداد رسمی رضایی با نساجی مازندران باشیم و این دروازه‌بان آینده‌دار را با پیراهن تیم جدیدش در لیگ برتر ببینیم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار