کد: 199498027 دی 1402 ساعت 02:4724.9K بازدید

دستمزد بالا به کارکنان

پی‌اس‌جی اینجا از بارسلونا عقب افتاد

پرداختی‌های پی اس جی در فصل گذشته بالا بود اما از این حیث پایین‌تر از بارسلونا در بین باشگاه‌های بزرگ اروپا قرار گرفت.
پی‌اس‌جی اینجا از بارسلونا عقب افتاد

به گزارش "ورزش سه"، بر اساس گزارش "Football Benchmark" که بر اقتصاد باشگاه‌های بزرگ اروپایی تمرکز دارد، پاری سن ژرمن در سال گذشته 110 میلیون یورو ضرر انباشته داشته است. تیم پاریسی البته رکورد ضرر 800 میلیون یورویی هم دارد و باید کسری آن در سال‌های آینده به تدریج کاهش یابد.

1979368

یکی از دلایل این زیان مالی، به دست‌مزدی است که باشگاه فرانسوی به بازیکنان و کارمندان خود در فصل گذشته پرداخت کرده است. این رقم که بالغ بر 633.7 میلیون یورو می‌شود، تنها توسط بارسلونا پیشی گرفته که هزینه کارکنانش 639.3 میلیون یورو بوده است.

البته کاهش دستمزد پی اس جی در سال‌های اخیر شروع شده است. برای مثال هزینه دستمزد در فصل 22-2011، نزدیک به 729 میلیون یورو بود که در طول سال گذشته 13 درصد کاهش داشت. در این گزارش توضیح داده شده است که در فصل جاری و  پس از اینکه بازیکنانی مانند مسی، نیمار یا سرخیو راموس از پی اس جی رفتند، باشگاه افت قابل توجهی در پرداختی‌هایش داشته و این تاثیر مثبت خود را در سال‌های بعد نشان خواهد داد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

پی‌اس‌جی اینجا از بارسلونا عقب افتاد | ورزش سه