کد خبر : 1995310 | 27 دی 1402 ساعت 18:10 | 39K بازدید | 36 دیدگاه

دانشگر حکم گرفت، اما تخفیف می‌دهد

نماینده محمد دانشگر بارها با مدیران مختلف باشگاه استقلال برای رسیدن به توافق مذاکره کرده بود.

دانشگر حکم گرفت، اما تخفیف می‌دهد

به گزارش "ورزش‌ سه"، چند روز پیش بود که کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال حکم نهایی خود را درباره شکایت محمد دانشگر از باشگاه استقلال اعلام کرد و بر همین اساس این باشگاه باید مبلغ 10 میلیارد و 333 میلیون و 208 هزار و 980 ریال بابت اصل خواسته و مبلغ 225 میلیون و 263 هزار و 955 ریال بابت هزینه دادرسی به این بازیکن پرداخت کند.
این البته راهی بود که دانشگر اصلا قصد نداشت به آن پا بگذارد و به همین دلیل طی دو سه سال گذشته نماینده او با مدیران باشگاه استقلال از جمله علی فتح‌الله‌زاده، حجت کریمی و علی خطیر برای رسیدن به توافق گفت‌وگو داشته که هیچ‌یک از این مذاکرات به نتیجه نرسیده و درنهایت محمد دانشگر برای دریافت مطالباتش مجبور به شکایت می‌شود.

1787134

حالا هم با وجود اینکه کمیته تعیین وضعیت حکم نهایی خود را درباره شکایت دانشگر از استقلال اعلام کرده و باشگاه تهرانی محکوم شده، نماینده محمد دانشگر مذاکرات مثبتی با علی خطیر داشته و مدیرعامل آبی‌پوشان امیدوار است بتواند با گرفتن تخفیف این پرونده را ببندد و البته مدافع میانی این روزهای سپاهان نیز به دلیل علاقه‌ای که به استقلال دارد و هیچگاه آن را پنهان نکرده و مخالفتی با این درخواست ندارد.

دیدگاه‌ها