کد: 242917323 شهریور 1405 ساعت 19:103.5K بازدید

جدال چشمی- اکرم عفیف، کاپیتان‌های ملی

کنفدراسیون فوتبال آسیا برای اطلاع‌رسانی بازی حساس استقلال و السد تصویر کاپیتان‌های دو تیم را منتشر کرد.
جدال چشمی- اکرم عفیف، کاپیتان‌های ملی

به گزارش "ورزش سه"، در یکی از مهم‌ترین مسابقات هفته اول مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا تیم فوتبال استقلال ایران از ساعت 21:45 امشب در ورزشگاه بین‌المللی بصره عراق برابر السد قطر قرار می‌گیرد و ای‌اف‌سی نیز برای طرح گرافیکی روز مسابقه و جلب توجه مخاطبان فوتبال قاره تصویر روزبه چشمی کاپیتان آبی‌پوشان پایتخت را در کنار اکرم عفیف فوق‌ستاره و مرد سال فوتبال آسیا از السد منتشر کرده تا وزن بالای این مسابقه بزرگ را به رخ بکشد.

چشمی که سابقه درخشان حضور در سه دوره جام جهانی را در کارنامه خود ثبت کرده و با پیراهن استقلال 30 بار در بالاترین سطح تورنمنت‌های باشگاهی قاره آسیا به میدان رفته و دو گل نیز به ثمر رسانده، همواره به‌عنوان یکی از مهره‌های قابل اعتماد و کلیدی آبی‌ها در میادین بین‌المللی شناخته می‌شود و تجربه فراوان او در کنترل مسابقات بزرگ قاره‌ای می‌تواند عصای دست کادر فنی استقلال در نخستین گام آسیایی باشد.

2537189

کاپیتان آبی‌ها پس از حضور ثابت و موثر در پیروزی هفته ششم لیگ برتر مقابل آلومینیوم اراک در دیدار اخیر تیمش در هفته هفتم برابر پیکان کار را از روی نیمکت آغاز کرد و دقایقی کوتاه به عنوان بازیکن تعویضی به میدان آمد تا احتمالا انرژی خود را برای مسابقه سنگین امشب حفظ کند و سرمربی استقلال با این تدبیر فرصت کافی برای ریکاوری کامل را در اختیار این بازیکن قرار داد.

حالا سهراب بختیاری‌زاده برای مسابقه امشب در ورزشگاه بصره به احتمال بسیار فراوان کاپیتان خود را دوباره در جمع 11 بازیکن ابتدایی قرار خواهد داد تا چشمی با رهبری خط میانی و سازماندهی خط دفاعی مانع از بازی‌سازی هافبک‌های حریف و حرکات انفجاری اکرم عفیف شود و با انتقال تجربه بین‌المللی خود به دیگر نفرات راه را برای کسب نتیجه‌ای امیدوار کننده در خاک عراق هموار کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
29اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار